Basisscholen Borne ontvangen spel “is dat raar?”

Basisscholen Borne ontvangen spel “is dat raar?”

Op 11 mei, de eerste schooldag na de sluiting i.v.m. het Corona-virus , hebben alle basisscholen in de gemeente Borne uit handen van Ben v.d. Weide, voorzitter van het Zelfregieteam Borne het spel: “is dat raar?” mogen ontvangen.

Het Zelfregieteam staat voor de gemeente Borne opgesteld om preventie en vroegtijdige signalering in het kader van de lokale aanpak van personen  met onbegrepen gedrag handen en voeten te geven.

Het spel is uitermate geschikt om vooroordelen weg te halen en gesprekken met kinderen op gang te krijgen. Zo krijgen ze meer begrip voor elkaar. De uitgave van het spel was op een eerder moment gepland, maar i.v.m. het corona-virus uitgesteld. Nu de scholen weer begonnen zijn, lijkt het een goed moment om het spel te verspreiden, aangezien kinderen vast en zeker verhalen en vragen hebben over deze vreemde situatie waarin ze allemaal zitten. De leerkrachten en de kinderen waren erg nieuwsgierig naar het spel, hoe het eruit ziet en gaven aan het zeker te zullen gebruiken.

St. Zelfregieteam Borne
12-mei 2020

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *