Ontmoetingsbijeenkomst voor naasten starten

Ontmoetingsbijeenkomst voor naasten starten

De ontmoetingsbijeenkomsten voor ouders/naasten die georganiseerd worden vanuit het Zelfregieteam Borne gaan weer starten. Uiteraard houden wij rekening met de richtlijnen van het RIVM en houden we voldoende afstand van elkaar. Deze avonden zijn bedoeld voor naasten van kwetsbare personen. Misschien bent u ouder van een kind met autisme of u heeft een partner met psychiatrische problematiek.  Soms kan het helpen je verhaal te delen met mensen die hetzelfde meemaken .Wij bieden u een veilige, anonieme omgeving, waarin de uitwisseling van ervaringen centraal staat.

De eerstvolgende contactavonden zijn op

21 juli en 26 augustus

We starten om 19.30 in het inloophuis, de Letterbak aan de Clematishof 6 in Borne. In verband met de nieuwe richtlijnen moet u zich hiervoor aanmelden, zodat wij het maximum aantal personen kunnen waarborgen. Dit kan via onderstaand telefoonnummer of via een mail.

06-47448500

Mail: inloophuisborne@gmail.com

www.zelfregieteamborne.nl

In verband met de maatregelen omtrent het Corona-virus is het inloophuis nog gesloten op de reguliere openingstijden. Wel kunt u een afspraak maken voor een gesprek. Deze gesprekken kunnen plaatsvinden in het inloophuis of indien gewenst via beeldbellen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *