Succesvolle MBO 1 Entreeopleiding gaat weer van start in september 2018

Succesvolle MBO 1 Entreeopleiding gaat weer van start in september 2018

Nooit een kans gehad om een diploma te behalen? SIZ Twente en het ROC van Twente bieden die kans nu!


De Stichting Informele Zorg Twente start in september 2018  samen met het ROC van Twente een nieuw leerjaar voor de eenjarige MBO 1 entree opleiding. Deze opleiding is geschikt voor iedereen die nog geen diploma heeft en zijn of haar kansen op de arbeidsmarkt wil vergroten. De opleiding bestaat uit 16 uur stage in de praktijk en daarnaast 6 uur per week les op het ROC van Twente.  Wie zich voor deze opleiding aan meldt bij SIZ Twente, kiest automatisch voor het profiel “Dienstverlening en Zorg”. Voor de praktijk wordt de student ingezet bij een mantelzorger die ingeschreven is bij de Stichting Informele Zorg Twente.

De theorielessen worden aangeboden bij het ROC van Twente,  de opleidingskosten worden door SIZ Twente vergoed. Begeleiding door een vaste contactpersoon op school en een professionele mantelzorgconsulent/praktijkbegeleider bij SIZ Twente.  Als je de opleiding met goed resultaat hebt afgerond, ontvang je een MBO-diploma op niveau 1.

De opleiding start september 2018 en wordt vooraf gegaan door een intakegesprek. De intakegesprekken vinden plaats in mei en juni. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de Stichting Informele Zorg Twente:  Jacquelien ter Beek: 085-7731720 of per mail: j.terbeek@siztwente.nl

Ben jij die serieuze kandidaat? Grijp dan die kans en neem contact op!